`

Gratis vattenprov

Beställ här

Utökade vattenanalyser

Beställ här

Årets nyföretagare 2008

Med ett mycket strukturerat och målinriktat arbetssätt har Patrik på kort tid skapat ett framgångsrikt och bärkraftigt företag som bidrar till att rena vårt viktigaste livsmedel. Bra Vatten Norden AB gör att vuxna och barn med eget vatten kan må bättre.

BraVattens affärsidé är att kunna erbjuda sina kunder gratis vattenprov eller erbjudande av ackrediterade vattenanalyser för att kolla av hur sitt vatten mår och därefter erbjuda reningslösningar om det behövs, och för de kunder som vill även hjälp med montering.

Något som har varit en ledstjärna hela tiden är att BraVatten bara ska erbjuda vattenreningsfilter som håller en oslagbar hög klass, med högsta möjliga tillförlitlighet och för kunden minsta möjliga underhåll av sina filter.

En sak som är viktig för BraVatten är att vi erbjuder marknadsledande garantier och support, sedan starten har vi alltid haft en supportavdelning åt våra kunder.

Ett annat viktigt och strategiskt beslut är att vi även vänder oss till VVS-firmor eller andra företag som håller på med vattenrening och erbjuder ett mycket intressant produktsegment inom vattenrening och vattenfilter-teknik. Vårt återförsäljarled ökar explosionsartat för varje år och vi söker hela tiden fler samarbetspartners i hela landet.

BraVatten Norden AB är ett specialistföretag inom vattenrening och vattenreningsteknik, och är beläget i Kiaby i nordöstra Skåne.

Vi är en flexibel organisation som har som främsta mål att producera vattenrening till Sveriges absolut bästa priser och detta utan att ge avkall på kvalité. För att nå detta övergripande mål samarbetar vi med marknadsledande leverantörer av vattenreningsutrustning och har tagit bort fördyrande mellanhänder.

Dessutom arbetar vi med "Just-in-time"-system vilket gör att vi tillverkar kundens vattenfilter först efter beställning och för kundens specifika vattenproblem och slipper därför dyra lagerkostnader.

Bilder

Lasse Kronér lyssnar med stort intresse på Patriks tankar om vattenrening.