Gratis vattenprov

Beställ här

Utökade vattenanalyser

Beställ här

Om vattenrening och vattenfilter med oss

BraVatten Norden AB är ett kunskapsföretag inom vattenrening och vattenreningsteknik. Våra ledord är kvalitet, kunskap och trygghet.

Vi erbjuder produkter av allra högsta kvalitet och har stor och mångårig kunskap kring vattenrening och vattenanalyser.

Vi arbetar med och tror på det personliga kontakten med dig som kund och ser till att det blir rätt från början. Vi går mycket noggrant igenom din vattenanalys och ditt vattens behov av rening. Därför har vi ingen Webshop som många andra erbjuder. Vi hjälper dig i valet av rätt vattenfilter, installation av ditt filter men även med support och service.
Detta leder till till att du som kund kan känna dig säker och trygg med oss och våra produkter.

Bra Vatten - det självklara valet för ditt vatten!

Läs mer om oss

Bra Vatten Norden AB prisad i rikstävling
Årets nyföretagare 2008

Kvalitet och kunskap

Kvalitet, kunskap, god service och nöjda kunder är våra viktigaste hörnstenar och ledstjärnor.

Garantier och trygghet

Tack vare våra marknadsledande garantier kan du känna dig fullständigt trygg av ditt köp av Bra Vattens produkter. Vi ska vara ditt självklara val inom vattenrening.

Montering, service och support

Vi har en välutbyggd montering- och serviceavdelning med egen välutbildad personal som har som enda mål att hjälpa dig. Vi kan vattenrening!

Återförsäljare

Ett annat viktigt och strategiskt beslut är att vi även vänder oss till VVS-firmor eller andra företag som håller på med vattenrening och erbjuder ett mycket intressant produktsegment inom vattenfilterteknik. Vårt återförsäljarled ökar explosionsartat för varje år och vi söker hela tiden fler samarbetspartners i hela landet.

Givetvis går vi igenom och utbildar våra partners om det mesta som rör vattenfilter.

BraVatten befinner sig i ett expansivt skede och söker fler VVS-firmor, brunnsborrare m.m till vårt återförsäljarled i hela landet. Vi kan erbjuda allt inom vattenrening och vattenfilter. Givetvis ingår utbildning och en välutbyggd serviceorganisation.

Ring oss så berättar vi mer eller e-posta till info@bravatten.se.