Gratis vattenprov

Klicka här

Utökade vattenanalyser

Klicka här

Om vattenrening och vattenfilter med oss

BraVatten Norden AB är ett specialistföretag inom vattenrening och vattenreningsteknik, och är beläget i närheten av Kristianstad i nordöstra Skåne.

Vi är en flexibel organisation som har som främsta mål att producera vattenrening till Sveriges absolut lägsta priser och med bästa kvalité. För att nå detta övergripande mål samarbetar vi med marknadsledande leverantörer av vattenreningsutrustning och tagit bort fördyrande mellanhänder.

Givetvis går det bra att handla våra vattenfilter oavsett vart du bor i Sverige och dessa får du hem fraktfritt.

Läs mer om oss

Bra Vatten Norden AB prisad i rikstävling
Årets nyföretagare 2008

Kvalité

Kvalité, lyhördhet, god service och nöjda kunder är våra viktigaste hörnstenar och ledstjärnor.

Garantier

Tack vare våra marknadsledande garantier kan du känna dig fullständigt trygg av ditt köp av BraVattens produkter. Vi ska vara ditt självklara val inom vattenrening.

Support och service

Vi har en välutbyggd service- och supportavdelning som har som enda mål att hjälpa dig.

Återförsäljare

Ett annat viktigt och strategiskt beslut är att vi även vänder oss till VVS-firmor eller andra företag som håller på med vattenrening och erbjuder ett mycket intressant produktsegment inom vattenfilterteknik. Vårt återförsäljarled ökar explosionsartat för varje år och vi söker hela tiden fler samarbetspartners i hela landet.

Givetvis går vi igenom och utbildar våra partners om det mesta som rör vattenfilter.

BraVatten befinner sig i ett expansivt skede och söker fler VVS-firmor, brunnsborrare m.m till vårt återförsäljarled i hela landet. Vi kan erbjuda allt inom vattenrening och vattenfilter. Givetvis ingår utbildning och en välutbyggd serviceorganisation.

Ring oss så berättar vi mer eller e-posta till info@bravatten.se.